1. COMPO
  2. Advies
  3. Ziekten & plagen
  4. Ongewenste gasten
  5. Vliegen

Kenmerken

Vliegen

compo image
compo image

Eigenschappen

Aantastingssite:
huis
Symptomen:
vliegen op levensmiddelen in huis
Verschijning:
zwart, soms glimmend

Periode van aantasting

Omschrijving

Vliegen

Vliegende insecten kunnen in huis tot een plaag uitgroeien. Bijzonder onaangenaam zijn vliegen, omdat ze etenswaren verontreinigen en voor onhygiënische omstandigheden in huis zorgen. Ze voeden zich met organisch materiaal en kunnen, afhankelijk van de soort, binnen een jaar meerdere generaties doorlopen. Het optreden van vliegen is in grote mate afhankelijk van de klimaatomstandigheden en het aanwezige voedselaanbod.

Bestrijding

Zo bestrijd je vliegen

Voor het bestrijden van vliegen is de COMPO K.O. Spray Vliegende Insecten geschikt. De active bestanddelen hierin werken betrouwbaar en worden snel afgebroken.

Daarnaast zijn er handige Vliegen-Strips die op het raam worden gekleefd. De vliegen nemen het actieve bestanddeel op en sterven (ze blijven niet kleven).

Delen

Blijf op de hoogte

ABONNEER JE OP DE COMPO-NIEUWSBRIEF

Ontvang seizoensgebonden plantenverzorgingstips en inspiratie voor je tuin, gazon, planten, decoratie en zo veel meer via onze nieuwsbrief.

 

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE !

 

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestiging via e-mail. Om je registratie te bevestigen, hoef je enkel nog te klikken op de link in de e-mail.

Gelieve je e-mailaders in te vullen.

Gelieve het vakje aan te vinken om toe te stemmen met de Privacy Policy.