compo image
  1. COMPO
  2. Onderneming
  3. CO2-neutrale website

CO2-neutrale websites

COMPO compenseert CO2-verbruik

Van grondstoffen tot verpakking en logistiek : bij COMPO is duurzaam handelen een belangrijke vereiste op alle niveaus. Het beïnvloedt al onze activiteiten en acties, zowel vandaag als in de toekomst.

compo image
© CO2 neutrale website

Zeker in het tijdperk van digitalisering is het voor COMPO belangrijk om de technische middelen, die we gebruiken voor ons dagelijkse werk, te controleren op klimaatvriendelijkheid en om hun CO2-uitstoot te neutraliseren.

Daarom heeft COMPO zich in 2021 aangesloten bij het initiatief "CO2-neutrale website". Dit initiatief  controleert de CO2-uitstoot van onze webtechnologieën en compenseert deze. Zo kunnen we garanderen dat zowel de websites in de COMPO-groep alsook je bezoek aan de website CO2-neutraal zijn.

We zijn verheugd om jaarlijks een bijdrage te kunnen leveren aan het "CO2-neutrale website"-initiatief, gebaseerd op het gemiddelde aantal bezoekers van onze website. Deze bijdrage gaat uitsluitend naar sociale projecten, bijvoorbeeld ter bescherming van de regenwouden of voor het promoten van hernieuwbare energie.

Duurzaam tuinieren met COMPO

Bij de verzorging van planten zijn er heel veel mogelijkheden om duurzaam te handelen. Hoe je dit kan doen en welke COMPO-producten hiervoor geschikt zijn, ontdek je hier!

Meer lezen

Delen