1. COMPO
  2. Advies
  3. Planten van A tot Z

Een goede verzorging is belangrijk!

Plantenportretten

Hoe moet je je lievelingsplant aanplanten en verzorgen zodat je er zo lang mogelijk van kan genieten? Ontdek hier praktische informatie over tuinplanten, balkonplanten, tuinplanten en co.

Sectie

Tuinplanten

Van klassieke vaste planten over een wilde bloemenweide tot de koningin der bloemen, de roos : in de tuin kent creativiteit geen grenzen. Als je de verschillende soorten juist combineert, kan je het ganse jaar door van een veelkleurige bloemenpracht genieten.

Sectie

Kruiden, groenten & fruit

Uit eigen tuin smaken ze het best. Dat geldt natuurlijk natuurlijk ook voor de teelt van kruiden, groenten en fruit. Als je enkele zaken in acht neemt, is het allemaal veel eenvoudiger dan je denkt.

Sectie

Balkon- & terrasplanten

Van inheemse tot mediterrane planten : de keuze aan planten voor je balkon en terras is echt enorm. Laat je inspireren door COMPO en ontdek alle tips voor aanplanting en onderhoud.

Sectie

Kamerplanten

Haal een prachtig stukje natuur in je woonkamer. Een moderne groene plant of een bloeiende vaste plant? Iedereen vindt de juiste plant - ook zonder groene vingers.

Delen

Blijf op de hoogte

ABONNEER JE OP DE COMPO-NIEUWSBRIEF

Ontvang seizoensgebonden plantenverzorgingstips en inspiratie voor je tuin, gazon, planten, decoratie en zo veel meer via onze nieuwsbrief.

 

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE !

 

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestiging via e-mail. Om je registratie te bevestigen, hoef je enkel nog te klikken op de link in de e-mail.

Gelieve je e-mailaders in te vullen.

Gelieve het vakje aan te vinken om toe te stemmen met de Privacy Policy.