1. COMPO
  2. Advies
  3. Plantenverzorging
  4. Tuin & tuinplanten

Bomen, struiken & co.

Tuin & tuinplanten

Of het nu gaat over een moestuin, siertuin of stadstuin : elke groene oase met haar individuele kenmerken heeft verzorging nodig en elke nieuwe plant stelt extra eisen. Ontdek hier alles over tuinplanten.

Sectie

Tuinverzorging

Het stopt niet na de aanleg van de tuin. Enkel met de juiste verzorging kan een tuin zijn volledige potentieel ontwikkelen. Hier ontdek je alles wat je moet weten over de verzorging van de meest geliefde planten.

Sectie

Buxus

In een pot, in je bloemborder, als haag of als kunstobject : de buxus is een echte klassieker. Hier vind je alle informatie over de buxus.

Sectie

Rozen

Het onderhoud van rozen is een echte discipline voor elke tuinier. De hoge eisen en de verschillende rozensoorten vragen een deskundige hand.

Sectie

Hortensia's

In vele tuinen bloeien hortensia's in verschillende kleuren en vormen. Ze kunnen op zowat elke plaats in de tuin aangeplant worden doordat ze ook goed op schaduwrijke locaties groeien. Ontdek hier alles over de verzorging van deze wijdverspreide sierheesters.

Sectie

Serre

Planten laten overwinteren of het ganse jaar door je eigen heerlijke groenten telen? Met een serre wordt dat een fluitje van een cent. Maar waarop moet je letten bij de aankoop van een serre? Welke mogelijkheden biedt een serre? Wij tonen het jou!

Delen

Blijf op de hoogte

ABONNEER JE OP DE COMPO-NIEUWSBRIEF

Ontvang seizoensgebonden plantenverzorgingstips en inspiratie voor je tuin, gazon, planten, decoratie en zo veel meer via onze nieuwsbrief.

 

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE !

 

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestiging via e-mail. Om je registratie te bevestigen, hoef je enkel nog te klikken op de link in de e-mail.

Gelieve je e-mailaders in te vullen.

Gelieve het vakje aan te vinken om toe te stemmen met de Privacy Policy.