Verkooppunten
compo image

Frequente zoektermen

Verkooppunten
  1. COMPO
  2. Advies
  3. Plantenverzorging
  4. Gazon

Aanleg, bemesting en onderhoud

Gazon

Niet elk gazon is hetzelfde. Voor de een vormt het gazon het middelpunt van de tuin, voor de ander is het een ruimte om te spelen en te ravotten. Elk type gazon stelt andere eisen. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen : ze moeten onderhouden worden. Hoe dat in zijn werk gaat, ontdek je hier.

Sectie

Aanleggen & verzorgen

Aanleggen, bodem activeren, water geven, maaien, verticuteren en bijzaaien : al deze taken behoren tot het ABC van gazononderhoud. Hier ontdek je welke taken je wanneer moet uitvoeren.

Sectie

Bemesten & onkruid bestrijden

Ook je gazon heeft extra voedingsstoffen nodig en die verschillen naargelang het seizoen. Ontdek hier hoe je je gazon correct bemest en hoe je de onkruiden kan bestrijden.

Sectie

Engelse perfectie, speelgazon of natuurweide?

Het type gazon kan net zo sterk verschillen als je tuinman. Welk type gazon het meest voldoet aan jouw wensen en hoe je het moet aanleggen en onderhouden, tonen we jou in dit artikel.

Delen

Blijf op de hoogte

ABONNEER JE OP DE COMPO-NIEUWSBRIEF

Ontvang seizoensgebonden plantenverzorgingstips en inspiratie voor je tuin, gazon, planten, decoratie en zo veel meer via onze nieuwsbrief.

 

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE !

 

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestiging via e-mail. Om je registratie te bevestigen, hoef je enkel nog te klikken op de link in de e-mail.

Gelieve je e-mailaders in te vullen.

Gelieve het vakje aan te vinken om toe te stemmen met de Privacy Policy.

compo image

COMPO. Mooie planten zonder moeite.

Heb je twee linkerhanden of heb je groene vingers? Samen zorgen we voor een groenere levenskwaliteit !

Volg COMPO op :