COMPO.
Mooie planten zonder moeite.

Tuinieren tijdens de lente

Ga aan de slag

Tijdens de lente kan het weer vaak veranderen. De ene keer kunnen we genieten van een vleugje zomer en willen we actief bezig zijn in de tuin, de andere keer willen we ons gewoon terugtrekken in onze indoor jungle. Waar je ook bent, er is altijd iets te doen : bloemen p

Cashback tot 5,00 €

Geniet nu van aantrekkelijke cashback-acties op COMPO gazonmeststoffen en Herbistop onkruidbestrijders. Zo kan je zorgeloos genieten van je tuin!

ONTDEK DE ACTIES
compo image

Duurzaam tuinieren met COMPO

Kies enkel het beste

Planten hebben zo veel in petto. Tijd om hen te bedanken en iets terug te geven. Kies daarom enkel het beste. Voor de natuur. Voor jou. Voor iedereen.

Duurzaam tuinieren

COMPO Bio Granuplant

Het duurzame alternatief voor kleikorrels

Als drainagemateriaal, als bodembedekker, als plantgranulaat of vermengd met de potgrond : ontdek nu de kracht en de veelzijdigheid van COMPO Bio Granuplant puimsteenkorrels.

Meer lezen
compo image

Nieuwe meststoffenflessen

uit meer dan 90% gerecycleerd plastic

compo image

FSC - PEFC

Hout uit duurzaam ontgonnen bossen

Blijf op de hoogte

ABONNEER JE OP DE COMPO-NIEUWSBRIEF

Ontvang seizoensgebonden plantenverzorgingstips en inspiratie voor je tuin, gazon, planten, decoratie en zo veel meer via onze nieuwsbrief.

 

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE !

 

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestiging via e-mail. Om je registratie te bevestigen, hoef je enkel nog te klikken op de link in de e-mail.

Gelieve je e-mailaders in te vullen.

Gelieve het vakje aan te vinken om toe te stemmen met de Privacy Policy.