compo image
  1. COMPO
  2. Onderneming
  3. Over COMPO

Wie zijn wij?

Met ongeveer 1.000 medewerkers en meer dan 20 sites wereldwijd zijn we een van de marktleiders in merkartikelen voor planten binnens- en buitenshuis en in de tuin.

compo image

Consumenten vinden in ons gevarieerde assortiment alles wat planten nodig hebben voor een gezonde groei - van potgrond, bodembedekkers en meststoffen over gazonzaden tot producten voor de bestrijding van plagen, met focus op biologische middelen.

Alles begon in 1956 met de verkoop van de eerste potgrond in consumentvriendelijke verpakkingen - de geboorte van COMPO SANA®. Sindsdien werken we constant aan de ontwikkeling van verschillende kwaliteitsproducten, die de planten elke dag helpen om hun ware potentieel te ontsluiten - of je nu twee linkerhanden hebt of echt groene vingers hebt. Ons doel is namelijk om het leven van elke mens met meer groen op te fleuren. Ontdek meer op onze ondermingswebsite.

Ontdek meer

Delen

Blijf op de hoogte

ABONNEER JE OP DE COMPO-NIEUWSBRIEF

Ontvang seizoensgebonden plantenverzorgingstips en inspiratie voor je tuin, gazon, planten, decoratie en zo veel meer via onze nieuwsbrief.

 

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE !

 

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestiging via e-mail. Om je registratie te bevestigen, hoef je enkel nog te klikken op de link in de e-mail.

Gelieve je e-mailaders in te vullen.

Gelieve het vakje aan te vinken om toe te stemmen met de Privacy Policy.