compo image
  1. COMPO
  2. Tot je dienst
  3. Gratis call-center

VOOR AL JE VRAGEN OMTRENT DE TUIN

Gratis callcenter voor onafhankelijk advies

Er zijn tal van gewasbeschermingsmiddelen beschikbaar om je planten binnens- en buitenshuis te beschermen tegen allerhande plagen. Zo zijn er producten ter bestrijding van schimmelziekten, insecten, onkruiden, slakken, en ratten en muizen. Maar welk product moet je gebruiken om jouw specifieke probleem zo efficiënt mogelijk op te lossen? Hoe moet het product veilig worden toegepast? Hoe worden bestrijdingsmiddelen opgeslagen? En wat met huisdieren en kinderen? “Handig in de tuin” heeft alle antwoorden!

Gratis callcenter 0800 62 604

Bij “Handig in de tuin” staat een team van experten voor je klaar voor onafhankelijk advies met betrekking tot de toepassing van bestrijdingsmiddelen. Daarbij staat een veilig en verantwoord gebruik steeds centraal.

Het callcenter is telefonisch bereikbaar via het nummer 0800 62 604 :

  • Van maandag tot zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur
  • Op zondag (enkel van maart tot juni) van 09.00 tot 13.00 uur

Voor commerciële vragen (prijs, promoties, …) over de COMPO-producten kan je steeds ons contactformulier invullen. Wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk.

compo image

Website handig in de tuin

Op de website “Handig in de tuin” kan je terecht voor allerhande informatie over verantwoord en verstandig tuinieren. In tal van artikelen en video’s ontdek je hoe je problemen in de tuin kan vermijden en - indien nodig - kan bestrijden, met focus op een verantwoord gebruik van gewasbeschermingsmiddelen.

Bezoek "handig in de tuin"

Delen

Blijf op de hoogte

ABONNEER JE OP DE COMPO-NIEUWSBRIEF

Ontvang seizoensgebonden plantenverzorgingstips en inspiratie voor je tuin, gazon, planten, decoratie en zo veel meer via onze nieuwsbrief.

 

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE !

 

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestiging via e-mail. Om je registratie te bevestigen, hoef je enkel nog te klikken op de link in de e-mail.

Gelieve je e-mailaders in te vullen.

Gelieve het vakje aan te vinken om toe te stemmen met de Privacy Policy.