Verkooppunten
compo image

Frequente zoektermen

Verkooppunten

Kenmerken

Mollen

compo image

Eigenschappen

Waardplant:
gazon, bodem
Symptomen:
mollen in de tuin
Verschijning:
molshopen

Periode van aantasting

Omschrijving

Mollen

In tegenstelling tot woelmuizen richten mollen geen schade aan planten aan. Ze voeden zich onder meer met engerlingen, slakken, kevers en larven en dragen daarom eerder bij aan het bestrijden van plaagdieren. Ze zijn tussen de 6 en 16 cm groot en wegen maximaal 130 gram. Hun vel is lichtgrijs tot zwart. Hun activiteiten in de tuin leiden echter tot lelijke, storende molshopen en soms zijn gazons na een aanval door een mol nauwelijks nog terug te herkennen. Daarnaast kunnen de gangen en molshopen schade aanrichten aan planten, oogstapparaten en grasmaaiers.

Bestrijding

Zo bestrijd je mollen

Om de mollen op een efficiënte manier te vangen, is er de praktische en handige COMPO Barrière Radikal Mollenklem. De compacte val bevat een krachtige veermechanisme die zorgt voor een krachtige, snelle en pijnloze dood. Er bestaat bovendien praktisch geen risico dat de val komt vast te zitten door aarde of stenen.

Hiermee kan je mollen op eenvoudige manier vangen

Delen

Blijf op de hoogte

ABONNEER JE OP DE COMPO-NIEUWSBRIEF

Ontvang seizoensgebonden plantenverzorgingstips en inspiratie voor je tuin, gazon, planten, decoratie en zo veel meer via onze nieuwsbrief.

 

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE !

 

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestiging via e-mail. Om je registratie te bevestigen, hoef je enkel nog te klikken op de link in de e-mail.

Gelieve je e-mailaders in te vullen.

Gelieve het vakje aan te vinken om toe te stemmen met de Privacy Policy.

compo image

COMPO. Mooie planten zonder moeite.

Heb je twee linkerhanden of heb je groene vingers? Samen zorgen we voor een groenere levenskwaliteit !

Volg COMPO op :