Verkooppunten
compo image

Frequente zoektermen

Verkooppunten
  1. COMPO
  2. Onderneming
  3. Pers
  4. Persberichten
  5. Relaunch COMPO SANA kwaliteitspotgronden

Een nieuwe look voor een COMPO-klassieker

Relaunch COMPO SANA potgronden

In 1956 rolde in het moederbedrijf van COMPO in Duitsland de eerste potgrond in consumentenverpakking van de band ; bijna 65 jaar later is COMPO SANA nog steeds een van de bekendste merken op de potgrondmarkt. Met een herlancering van haar complete potgrondassortiment bewijst COMPO dat niet alle potgronden dezelfde zijn.

Dankzij verbeterde samenstellingen voorzien de COMPO SANA kwaliteitspotgronden de planten tot 100 dagen lang van alle belangrijke voedingsstoffen zoals calcium, magnesium, boor, … Dit maakt de planten duidelijk sterker en gezonder. Perliet (uit natuurlijk vulkaangesteente) geeft de potgrond bovendien een losse, luchtige structuur en maakt zo een optimale opname van voeding en water mogelijk. Daarnaast bevordert de potgrond een optimale inworteling.

Niet enkel de samenstelling werd geoptimaliseerd. Ook de verpakking kreeg een nieuwe look die volledig beantwoordt aan de nieuwe Corporate Identity en die zorgt voor een emotionelere, differentiërende aanpak. Bovendien ligt de focus nog meer op het product : een grote foto van het substraat plaatst de potgrond in het middelpunt.

Een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van COMPO SANA® is ongetwijfeld de certificering voor de stichting “Responsibly Produced Peat”. De Europese organisatie heeft een transparant certificeringssysteem voor verantwoorde ontginning van turf opgesteld. Daarin staan heel strikte criteria met betrekking tot veengrondselectie, turfwinning en aansluitend grondbestemming na gebruik.

Een greep uit het assortiment

Hieronder een greep uit het uitgebreide assortiment COMPO SANA kwaliteitspotgronden :

compo image

Contact

Heeft u nog vragen?

Uw contactpersoon :

Kelly van Coppenolle
Trade Marketing Coördinator

+32 9 311 00 08
kelly.vancoppenolle@compo.be

Delen

Blijf op de hoogte

ABONNEER JE OP DE COMPO-NIEUWSBRIEF

Ontvang seizoensgebonden plantenverzorgingstips en inspiratie voor je tuin, gazon, planten, decoratie en zo veel meer via onze nieuwsbrief.

 

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE !

 

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestiging via e-mail. Om je registratie te bevestigen, hoef je enkel nog te klikken op de link in de e-mail.

Gelieve je e-mailaders in te vullen.

Gelieve het vakje aan te vinken om toe te stemmen met de Privacy Policy.

compo image

COMPO. Mooie planten zonder moeite.

Heb je twee linkerhanden of heb je groene vingers? Samen zorgen we voor een groenere levenskwaliteit !

Volg COMPO op :