Verkooppunten
compo image

Frequente zoektermen

Verkooppunten
  1. COMPO
  2. Onderneming
  3. Pers
  4. Persberichten
  5. Mieren efficiënt bestrijden met Mirazyl

Voor elk wat wils

Mieren efficiënt bestrijden met Mirazyl

Mieren kunnen zowel in als rondom het huis voor heel wat overlast zorgen. Mierenloopsporen op het terras of in de keuken zijn lelijk en onhygiënisch. De mierennesten bevinden zich uitsluitend op zanderige en warme plaatsen buiten, waar ze vaak terrastegels en trottoirs ondergraven. Gelukkig biedt COMPO tal van producten om deze ongewenste bezoekers het hoofd te bieden waaronder de nieuwe performante Mirazyl Spray.

compo image

Barrière Insect Mirazyl Spray

De formulering op basis van water en micro-capsules van de nieuwe Barrière Insect Mirazyl Spray verzekert een langdurige werking van 3 maanden. De mieren betreden het behandelde gebied waarbij de micro-capsules aan het lichaam blijven kleven. Bij het reinigen van het lichaam dringen de capsules het lichaam van de mier binnen. Dankzij de vertraagde werking kan het actieve ingrediënt tot in het nest worden getransporteerd waar de capsules worden overgedragen op de andere mieren bij contact. Zo kan een compleet mierennest worden besmet en vernietigd.

Aanbevolen verkoopprijs : € 13,75 (750 ml)

compo image

Barrière Insect Mirazyl Gran

Dit stofvrije granulaat op basis van suiker kan gebruikt worden voor de bestrijding van mieren op paden, pleinen en terrassen. Het product kan op twee manieren worden toegepast : door te strooien of door het te verdunnen met water en deze oplossing met een gieter toe te passen. Dankzij de trage werking hebben de mieren de tijd om het lokaas mee te nemen naar het nest en zo het complete nest te besmetten. De bitterstof Bitrex vermindert de inname van het product door kinderen en huisdieren.

Aanbevolen verkoopprijs : € 9,10 (150 g) en € 17,00 (400 g) 

compo image

Mirazyl Box Mierenlokdozen

COMPO ontwikkelde een mierenbestrijder in lokdoosvorm met een heel specifieke samenstelling. Het werkzame bestanddeel van natuurlijke oorsprong, Spinosad, is afgeleid van de fermentatie van een bacterie : de Saccharopolyspora Spinosa. Deze is gemengd met honing, die de formulering een heel grote aantrekkingskracht geeft. Het middel werkt in op de mier door contact en opname en veroorzaakt verlamming. Spinosad werkt niet onmiddellijk, maar wel na 2 tot 3 dagen. Dit geeft de mieren voldoende tijd om naar het nest terug te keren en de koningin en de larven te besmetten. Het nest zal na een paar dagen volledig vernietigd zijn. COMPO heeft een kindvriendelijke lokaasdoos ontwikkeld waardoor kinderen het product niet kunnen aanraken met de vingers. Zo kan de consument genieten van zijn interieur in volle sereniteit.

Aanbevolen verkoopprijs : € 8,40 (2 stuks) en € 12,95 (3 + 1 stuk gratis)

compo image

Contact

Heeft u nog vragen?

Uw contactpersoon :

Kelly van Coppenolle
Trade Marketing Coördinator

+32 9 311 00 08
kelly.vancoppenolle@compo.be

Delen

Blijf op de hoogte

ABONNEER JE OP DE COMPO-NIEUWSBRIEF

Ontvang seizoensgebonden plantenverzorgingstips en inspiratie voor je tuin, gazon, planten, decoratie en zo veel meer via onze nieuwsbrief.

 

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE !

 

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestiging via e-mail. Om je registratie te bevestigen, hoef je enkel nog te klikken op de link in de e-mail.

Gelieve je e-mailaders in te vullen.

Gelieve het vakje aan te vinken om toe te stemmen met de Privacy Policy.

compo image

COMPO. Mooie planten zonder moeite.

Heb je twee linkerhanden of heb je groene vingers? Samen zorgen we voor een groenere levenskwaliteit !

Volg COMPO op :