Verkooppunten
compo image

Frequente zoektermen

Verkooppunten
  1. COMPO
  2. Onderneming
  3. Pers
  4. Persberichten
  5. Tuinseizoen 2022 : COMPO lanceert tal van nieuwe producten
compo image

Ontdek de nieuwigheden

COMPO klaar voor het tuinseizoen 2022

Het nieuwe tuinseizoen staat voor de deur en COMPO Benelux is er helemaal klaar voor! Met tal van nieuwigheden in de verschillende productcategorieën – potgronden, meststoffen, gewasbescherming en biociden – helpt COMPO de tuinliefhebber bij het creëren van zijn droomtuin en het onderhoud van de verschillende gewassen.

Hieronder geven we u graag een overzicht van wat de consument als noviteiten kan verwachten voor het tuinseizoen 2022.

compo image

Nieuwe bodemverbeteraars met unieke biostimulant

De nieuwe biologische bodemverbeteraars van COMPO zijn verrijkt met een biostimulant op basis van humuszuren. Deze biostimulant heeft meerdere voordelen :

  • Stimuleert de plantengroei, de wortelontwikkeling en de activiteit van de bodemorganismen

  • Verbetert de bodemstructuur en de opname van voedingsstoffen

  • Vergroot het vermogen om water en voedingsstoffen op te nemen

compo image

Gerecycleerde verpakkingen

Relaunch bio potgronden

Het kweken van groenten en fruit zit in de lift. Tuinliefhebbers zijn hiervoor op zoek naar de beste producten voor een smakelijke oogst. Alles begint bij de juiste bodem. COMPO Bio potgronden vormen de ideale basis. Deze zijn uitsluitend samengesteld uit natuurlijke en puur organische grondstoffen en zijn bijgevolg geschikt voor de biologische landbouw. Het nieuwe moderne design met aantrekkelijk beeldmateriaal zal de consument zeker weten te bekoren. En leuk meegenomen : de potgrond zit verpakt in een folie die vervaardigd is uit 80% gerecycleerde materialen!

compo image

Tegen onkruid en mos

COMPO Gazonmeststof Plus

De nieuwe COMPO Gazonmeststof Plus voedt de grassen gedurende 8 weken en heeft bovendien een indirecte werking tegen onkruid en mos. Het product bezorgt het gazon alle belangrijke voedingsstoffen voor een dichte, diepgroene grasmat. Een gazon dat de juiste voedingsstoffen krijgt en regelmatig preventief wordt verzorgd, kan beter concurreren met onkruid en mos. Het hoge aandeel plantaardige bestanddelen draagt bij tot de ontwikkeling van een sterk, vitaal, dicht en diepgroen gazon. Hierdoor is het gazon beter bestand tegen stress (droogte of betreding).

compo image

Breng meer kleur in de rayon!

Vloeibare meststoffen in een nieuw jasje

Het nieuwe design van de vloeibare meststoffen van COMPO brengt meer kleur in uw tuinrayon. De ergonomische achthoekige flessen zijn vervaardigd uit 90% gerecycleerde materialen. Zo wordt de CO2-uitstoot verminderd en verbetert de milieubalans. Bovendien zijn de flessen 100% recycleerbaar. De verschillende formules van de vloeibare meststoffen van COMPO zijn verrijkt met sporenelementen en zijn aangepast aan de specifieke behoeften van de planten. Zo is de tuinliefhebber zeker van een optimale ontwikkeling, diepgroene bladeren en een prachtige bloei.

compo image

Diepwortelende grassoorten

Gazonzaden Droog Gazon

Deze mengeling van speciaal geselecteerde graszaden is ideaal voor zonnige en droge gazons. De diepwortelende grassoorten zijn in staat om water in de diepere bodemlagen op te nemen. Zo is een optimale groei van een diepgroen en stevig gazon tijdens de zomer gegarandeerd. De zaden van professionele kwaliteit zijn bovendien omhuld waardoor ze tot drie maal meer water kunnen opnemen. Dankzij de groene kleur wordt vogelvraat bovendien beperkt.

compo image

De nr. 1 in onkruidbestrijding

Herbistop onkruidbestrijders

De laatste GfK-cijfers zijn duidelijk : Herbistop onkruidbestrijders blijven de nummer 1 op de markt. Het meest complete assortiment op de markt biedt zowel gebruiksklare (groen) als geconcentreerde (oranje) oplossingen voor de bestrijding van zowel onkruid als mos, met als absolute topper de ultra geconcentreerde formule. Het nieuwe verpakkingsdesign zal in 2022 voor nog meer aandacht zorgen op de winkelvloer. Aantrekkelijke productdisplays bevorderen bovendien de impulsaankopen.

compo image

De groene oplossing

Uitbreiding assortiment Barrière Insect Green

Barrière Insect Green biedt eenvoudige en doeltreffende oplossingen van plantaardige oorsprong voor de bestrijding van insecten in en rondom het huis. Na de succesvolle lancering van de Fly Trap en de Fruitvliegenval wordt het assortiment verder uitgebreid met een nieuwe Wespen- en Vliegenval en een lokstof op basis van fructose die veilig is voor bijen.

compo image

Contact

Heeft u nog vragen?

Uw contactpersoon :

Kelly van Coppenolle
Trade Marketing Coördinator

+32 9 311 00 08
kelly.vancoppenolle@compo.be

Delen

Blijf op de hoogte

ABONNEER JE OP DE COMPO-NIEUWSBRIEF

Ontvang seizoensgebonden plantenverzorgingstips en inspiratie voor je tuin, gazon, planten, decoratie en zo veel meer via onze nieuwsbrief.

 

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE !

 

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestiging via e-mail. Om je registratie te bevestigen, hoef je enkel nog te klikken op de link in de e-mail.

Gelieve je e-mailaders in te vullen.

Gelieve het vakje aan te vinken om toe te stemmen met de Privacy Policy.

compo image

COMPO. Mooie planten zonder moeite.

Heb je twee linkerhanden of heb je groene vingers? Samen zorgen we voor een groenere levenskwaliteit !

Volg COMPO op :