Verkooppunten
compo image

Frequente zoektermen

Verkooppunten
  1. COMPO
  2. Onderneming
  3. Pers
  4. Persberichten
  5. Jungle Fever von Undergreen by COMPO
compo image

De must-haves voor een urban jungle

Jungle Fever van UNDERGREEN by COMPO

Laten we onszelf niet voor de gek houden : na de recordtemperaturen van de afgelopen zomer raken de tuinplanten op de achtergrond. Maar dat is geen reden om bedroefd te zijn : onze groene planten zullen des te meer verheugd zijn dat ze weer in het middelpunt van de belangstelling komen te staan. UNDERGREEN by COMPO biedt gebruiksvriendelijke producten die alles bieden wat groene en bloeiende kamerplanten nodig hebben voor een gezonde groei.

Zorgeloos van je planten genieten

Ze zijn sinds de jaren '70 niet meer zo trendy geweest als nu. Waar je ook kijkt : Monstera, groene lelie en co. strekken hun bladeren overal uit. De Jungle Fever-producten verwennen je groene planten met voldoende voedingsstoffen en zorgen voor frisgroene en gezonde bladeren - of het nu gaat om een vloeibare meststof, voedingsstaafjes of een bladverzorgende spray : het kleurrijke verpakkingsontwerp en de praktische verpakkingen hoef je niet te verstoppen, ze zien er ook leuk uit op de vensterbank, binnen handbereik!

compo image

Productoverzicht

Voeding voor groene planten

Deze biologische organisch-minerale meststof voorziet groene planten van alle belangrijke voedingsstoffen en geeft ze meer weerstand. Bij gebruik hoef je enkel de verpakking goed te schudden, 5 dosissen te doseren met de pompspray en de inhoud ervan op te lossen in 1 L water. Vervolgens kunnen de planten met dit mengsel begoten worden.

Aanbevolen verkoopprijs : € 5,60 (400 ml)

compo image

Voedingsstaafjes groene planten

De meststofstaafjes zijn een heel eenvoudig alternatief voor iedereen die niet zo vaak bemesten wil. Stop ze 5 tot 6 cm diep in de potgrond en bedek ze vervolgens met potgrond. Water geven en klaar!

Aanbevolen verkoopprijs : € 5,05 (15 staafjes)

compo image

Bladverzorgende spray

De verzorgingsdouche voor vermoeide planten : de Green Shine bladverzorgende spray reinigt en verstevigt de bladeren van groene planten. Vooral bij een lagere luchtvochtigheid en bij het gebruik van kalkhoudend water laten planten vaak hun bladeren hangen. De hoeveelheid stikstof in de formulering zorgt voor mooie, diepgroene bladeren en vermijdt stof. Verwijder vóór het gebruik kort het stof van de bladeren zodat het product nog beter kan worden opgenomen.

Aanbevolen verkoopprijs : € 6,45 (250 ml)

compo image

Contact

Heeft u nog vragen?

Uw contactpersoon :

Kelly van Coppenolle
Trade Marketing Coördinator

+32 9 311 00 08
kelly.vancoppenolle@compo.be

Delen

Blijf op de hoogte

ABONNEER JE OP DE COMPO-NIEUWSBRIEF

Ontvang seizoensgebonden plantenverzorgingstips en inspiratie voor je tuin, gazon, planten, decoratie en zo veel meer via onze nieuwsbrief.

 

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE !

 

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestiging via e-mail. Om je registratie te bevestigen, hoef je enkel nog te klikken op de link in de e-mail.

Gelieve je e-mailaders in te vullen.

Gelieve het vakje aan te vinken om toe te stemmen met de Privacy Policy.

compo image

COMPO. Mooie planten zonder moeite.

Heb je twee linkerhanden of heb je groene vingers? Samen zorgen we voor een groenere levenskwaliteit !

Volg COMPO op :