1. COMPO
  2. Onderneming
  3. Pers
  4. Persberichten
  5. De orchidee, een van de populairste kamerplanten

Pakket verzorgingsproducten

Alles voor een perfecte verzorging van orchideeën

Ze behoort tot de populairste kamerplanten en is bijna in elke woonkamer terug te vinden : de orchidee. Om de tuinliefhebbers, die een of meerdere orchideeën bezitten, te voorzien van de beste verzorgingsproducten voor hun planten, stelt COMPO een compleet pakket ter beschikking.

compo image

Naast een aangepaste potgrond met kwalitatieve stukjes schors stelt COMPO twee verschillende types meststof voor : een klassieke vloeibare meststof - die eenvoudigweg aan het gietwater kan worden toegevoegd - en praktische meststofstaafjes met een lange werking tot 100 dagen. Om ook de bladeren zo goed mogelijk te verzorgen, compenseert de orchideeën spray het tekort aan vocht zonder lelijke kalkvlekken achter te laten. Bij verzwakte planten zorgt de herstelkuur ervoor dat de verzwakte bloemen en slap hangende bladeren snel terug heropleven.

Meer details over de producten evenals verpakkingsgroottes en prijzen vindt u terug in de download.

compo image

Contact

Heeft u nog vragen?

Uw contactpersoon :

Kelly van Coppenolle
Trade Marketing Coördinator

+32 9 311 00 08
kelly.vancoppenolle@compo.be

Delen

Blijf op de hoogte

ABONNEER JE OP DE COMPO-NIEUWSBRIEF

Ontvang seizoensgebonden plantenverzorgingstips en inspiratie voor je tuin, gazon, planten, decoratie en zo veel meer via onze nieuwsbrief.

 

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE !

 

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestiging via e-mail. Om je registratie te bevestigen, hoef je enkel nog te klikken op de link in de e-mail.

Gelieve je e-mailaders in te vullen.

Gelieve het vakje aan te vinken om toe te stemmen met de Privacy Policy.