Verkooppunten
compo image

Frequente zoektermen

Verkooppunten
  1. COMPO
  2. Onderneming
  3. Pers
  4. Persberichten
  5. Barrière Insect Green, de groene oplossing

Insecten in en rondom het huis bestrijden

Barrière Insect Green, de groene oplossing

Reeds jaren is Barrière Insect dé referentie voor de bestrijding van insecten in en rondom het huis. Het uitgebreide assortiment biedt tal van efficiënte en vooral gebruiksvriendelijke middelen om mieren, vliegen, muggen, pissebedden, zilvervisjes, wespen en tal van andere kruipende en vliegende insecten te bestrijden.

Voor 2021 stelt COMPO twee nieuwe producten voor onder de naam Barrière Insect Green. Zij bieden eenvoudige oplossingen en doeltreffende alternatieven om insecten op een andere manier te bestrijden.

  • Een nieuw merk op basis van werkzame stoffen van plantaardige en/of biologische oorsprong
  • Een nieuwe verpakking met differentiërende visuele identiteit en sterke authenticiteit voor een betere plaatsing in het schap
compo image

Fruitvliegenval

Deze milieuvriendelijke val met moderne uitstraling maakt gebruik van een aantrekkelijke geur om fruit-, azijn- en groentevliegjes in de woning te vangen. De val blijft 4 tot 6 weken actief en kan zonder probleem worden geplaatst in de buurt van voedsel (vb. nabij fruitschalen), op het aanrecht, rond vuilnisbakken, ...

Aanbevolen verkoopprijs : € 6,25

compo image

Fly Trap

De nieuwe Fly Trap is ideaal voor het vangen van alle soorten vliegen (huisvliegen, kamervliegen, vleesvliegen, ...). De insecticidevrije val kan gebruikt worden in de tuin, in stallen, nabij afvalcontainers en in de buurt van compostbakken.

De val dient gevuld te worden met water en zal na 2 tot 5 uren beginnen werken. Daarenboven worden de vliegen niet enkel gevangen, maar ook verteerd. Hierdoor kan 1 val tot 20.000 vliegen vangen.

Aanbevolen verkoopprijs : € 13,99

compo image

Contact

Heeft u nog vragen?

Uw contactpersoon :

Kelly van Coppenolle
Trade Marketing Coördinator

+32 9 311 00 08
kelly.vancoppenolle@compo.be

Delen

Blijf op de hoogte

ABONNEER JE OP DE COMPO-NIEUWSBRIEF

Ontvang seizoensgebonden plantenverzorgingstips en inspiratie voor je tuin, gazon, planten, decoratie en zo veel meer via onze nieuwsbrief.

 

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE !

 

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestiging via e-mail. Om je registratie te bevestigen, hoef je enkel nog te klikken op de link in de e-mail.

Gelieve je e-mailaders in te vullen.

Gelieve het vakje aan te vinken om toe te stemmen met de Privacy Policy.

compo image

COMPO. Mooie planten zonder moeite.

Heb je twee linkerhanden of heb je groene vingers? Samen zorgen we voor een groenere levenskwaliteit !

Volg COMPO op :

Tot je dienst