Verkooppunten
compo image

Frequente zoektermen

Verkooppunten
compo image
  1. COMPO
  2. Promoties
  3. Herbistop Super, dé oplossing tegen onkruid

Onkruid bestrijden? Natuurlijk, met Herbistop!

Onkruiden, ongetwijfeld een van de meest voorkomende problemen in de tuin... Ze nestelen zich maar al te vaak tussen je sierplanten, in je bloemperken maar ook in de moestuin. De paardenbloem bijvoorbeeld is heel nuttig voor bijen, maar vormt een echte concurrent voor je sierplanten : ze neemt de voedingsstoffen, het licht en het water weg en kan zo je sierplanten verstikken. Het manueel verwijderen van deze ongewenste gasten kan een tijdrovend werkje zijn. De oplossing : Herbistop onkruidbestrijders!

compo image
compo image

Voordelen

Herbistop onkruidbestrijders bevatten pelargonzuur, een werkzame stof die aanwezig is in de natuur. Deze stof dringt de waslaag van de behandelde plant binnen. Bij contact met het product wordt het membraan beschadigd. Het water dat aanwezig is in de cellen loopt weg en daardoor droogt de behandelde plant uit.

  • In het assortiment vind je zowel geconcentreerde (nog op te lossen in water, ideaal voor grotere oppervlakken) als gebruiksklare (voor kleinere oppervlakken of plaatselijke behandeling) terug.
  • Bovendien vind je in ons aanbod ook een ultra geconcentreerde formule terug die toelaat om tot 5 x meer oppervlakte te behandelen!
  • Eerste resultaten reeds zichtbaar na 3 uur
  • Ook efficiënt voor de bestrijding van mos
compo image

Overtuigd?

Geniet nu van 4,00 € korting!

Ga nu naar je tuincentrum of DHZ-zaak en profiteer van een korting van 4,00 € bij aankoop van één van de onderstaande producten :

  • Herbistop Super Alle Oppervlakken 2,5 L (200 m²)
  • Herbistop Super Alle Oppervlakken 5 L (400 m²)

De korting wordt direct aan de kassa toegekend en is geldig tot 15/10/2021.

Delen

Blijf op de hoogte

ABONNEER JE OP DE COMPO-NIEUWSBRIEF

Ontvang seizoensgebonden plantenverzorgingstips en inspiratie voor je tuin, gazon, planten, decoratie en zo veel meer via onze nieuwsbrief.

 

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE !

 

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestiging via e-mail. Om je registratie te bevestigen, hoef je enkel nog te klikken op de link in de e-mail.

Gelieve je e-mailaders in te vullen.

Gelieve het vakje aan te vinken om toe te stemmen met de Privacy Policy.

compo image

COMPO. Mooie planten zonder moeite.

Heb je twee linkerhanden of heb je groene vingers? Samen zorgen we voor een groenere levenskwaliteit !

Volg COMPO op :

Tot je dienst