Verkooppunten

Frequente zoektermen

Verkooppunten
compo image
  1. COMPO
  2. Promoties
  3. Kortingsbon 1,00 € - Bij aankoop van Undergreen-producten

1,00 € korting - Bij Undergreen producten

Bij UNDERGREEN draait alles rond je groene oogappels. Wij zien planten als onze medebewoners : het zijn levende wezens, net zoals jij en ik, en ze hebben net zoals wij nood aan liefde, lucht, water en de juiste voeding. Onze planten hebben hun eigen naam. Zo worden Carl Cactus en Mia Monstera echte vrienden die we met veel liefde zullen verzorgen. Ben je ook besmet met plantenkoorts? Op onze blog vind je heel wat praktische tips rond de verzorging van je planten en natuurlijk stellen we je ook al onze plantenvrienden in een portret voor. Met daarbij de gepaste verzorgingsproducten vind je bij UNDERGREEN een wereld vol groene passie : Let's go UNDERGREEN!

Nu kortingsbon van 1,00 €

Koop nu een Undergreen-product naar keuze en geniet van 1,00 € korting aan de kassa! Kortingsbonnen zijn beschikbaar in de deelnemende winkels.

  • Aanbod niet cumuleerbaar met andere acties.
  • Aanbod geldig tot 30/06/2020.

Delen

Blijf op de hoogte

ABONNEER JE OP DE COMPO-NIEUWSBRIEF

Ontvang seizoensgebonden plantenverzorgingstips en inspiratie voor je tuin, gazon, planten, decoratie en zo veel meer via onze nieuwsbrief.

 

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE !

 

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestiging via e-mail. Om je registratie te bevestigen, hoef je enkel nog te klikken op de link in de e-mail.

Gelieve je e-mailaders in te vullen.

Gelieve het vakje aan te vinken om toe te stemmen met de Privacy Policy.

compo image

COMPO. Mooie planten zonder moeite.

Heb je twee linkerhanden of heb je groene vingers? Samen zorgen we voor een groenere levenskwaliteit !

Volg COMPO op :

Tot je dienst